Geen categorie

Online kopen, of juist niet?

Ken je dat?? Dat je jezelf voorneemt om ruim op tijd je kerstkado’s in huis te hebben? Dan bedoel ik dus met op tijd… in oktober ofzo he.. Nee? Ik ook niet.. Ieder jaar weet ik vanalles te kopen voor de meiden, maar puntje bij paaltje moet ik weer om een verlanglijstje vragen. Aan de hand daarvan koop ik de kadootjes.

Een nogal heet hangijzer is dan ook wel, of je het online moet kopen of gewoon in de winkels.. Nou in Vlissingen waar wij wonen zijn niet meer zoveel winkels dus dat streep ik dan al direkt af en ga lekker vanaf de bank op zoek naar kado’s op het internet.  Bij ons in het centrum promoten ze het juist om wel bij de “kleine”ondernemer te kopen, en dat begrijp ik heel goed maar dat zijn er maar erg weinig en die hebben niet wat ik zoek.

Nu hebben we sinds een tijdje gelukkig weer een mooie parfumerie, want zelfs die was er niet meer.. Echt he, hoe triest kan het gesteld zijn in een stad als deze… Maar goed daar ben ik wel weer dolblij mee.

Voor de meiden was het best makkelijk alhoewel de jongste nog maar net jarig is geweest vorige maand dus die had al veel kado’s gekregen. Maar ook voor haar heb ik nog leuke en nuttige dingentjes kunnen vinden. Onze puber had een lijstje gemaakt dus daar heb ik me vrijwel stipt aan gehouden. Voor manlief is het ook altijd zo’n strijd, die weet nooit niks te vragen voor zijn verjaardag (ook in november jarig) dus laat staan met kerstmis.. Maar deze keer hadden we eigenlijk vooraf besloten om alleen de meiden kadootjes te geven. En toch kan ik het dan niet laten om toch iets leuks te verzinnen voor hem. Dus heb ik voor hem een super leuke gadget gekocht! Tja mannen zijn toch dol op gadgets?!

screenshot_20171214-1416471120196460.jpg

Ik had paar dagen eerder laten vallen dat ik wel paar nieuwe Ugg’s kon gebruiken, dus dat is dan mijn kerstkado. En zo is toch iedereen blij.. Zeg nou zelf,  kerstmis is het leukst als er voor iedereen een kado is… Ik vind het het leukst om bij een wat kleinere webshop leuke kadootjes te scoren, dus ook deze keer weer heb ik enorm leuke dingen gekocht bij o.a.

  • Liefhuiswebshop
  • Store Without a Home
  • Lobbes speelgoed

 

Waar kopen jullie zoal je kerstaanwinsten? Online of in de winkel? Ik ben benieuwd wat jullie mening hier over is..

screenshot_20171214-141543101137350.jpg

Tot snel weer!

Groetjes Miranda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s